26/05/2015

Onze open atelier, zat 30 mei, ook in het Nieuwsblad

 IK ZOEK

100 % Local Design


Viltstad en Ola organiseren ‘100 % Local Design’ op 30 mei (11-17u) in het atelier van Viltstad in Boechout. Een boon voor less-is-more-ontwerpen? Sympathie voor talent van eigen bodem? Benieuwd naar makers van authentieke (handgemaakte) producten? Dan loont het zeker om bij de jonge, Belgische merken Viltstad en Ola Jewelry binnen te wandelen.  Lees meer »

100 % LOCAL DESIGN OP 30 MEI IN BOECHOUT
Viltstad en Ola organiseren ‘100 % Local Design’ op 30 mei (11-17u) in het atelier van Viltstad in Boechout.

Een boon voor less-is-more-ontwerpen? Sympathie voor talent van eigen bodem? Benieuwd naar makers van authentieke (handgemaakte) producten? Dan loont het zeker om bij de jonge, Belgische merken Viltstad en Ola Jewelry binnen te wandelen. Op 30 mei staat de deur open voor alle nieuwsgierigen.

> VILTSTAD, UNIQUE JUST LIKE YOU!
Bij Viltstad vind je handgemaakte, vrolijke accessoires. Voor hem, haar én de kids!
Bezieler Inne Janssens (Boechout) laat zich niet makkelijk in een vakje plaatsen. Ze houdt er van materialen en vormen te mixen, met een bijzonder gevoel voor kleur.
In de collectie vind je cirkelsjaals –juwelen in leer en zilver - speelhuisjes - een babycollectie: nestjes voor Maxi Cosi, knuffeldekens, voetenzakken, slabbers… én een steeds groeiend aanbod handtassen en etuis in kwaliteitsleder.
Alle accessoires zijn 100% eigen ontwerp én met de hand gemaakt! Elk ontwerp vertaalt zich in een prototype dat, na een testperiode eventueel aanpassingen krijgt en bewust slechts in kleine oplages wordt uitgevoerd.
Unieke stukken voor mensen die zichzelf durven zijn.

> OLA JEWELRY IS TE GAST BIJ VILTSTAD.
OLA Jewelry is gegroeid vanuit een fascinatie voor technologie en een passie voor juweelontwerp. De juwelen zijn een combinatie van die twee: 3D-printing technologie enerzijds en design anderzijds.
Elk ontwerp start met een tekening op papier. Die wordt omgezet naar een computerfile. De juwelen worden ‘gedrukt’ door een 3D-printer. Ze worden tot slot met de hand afgewerkt.
Oprichtster Ina Suffeleers (Rotselaar) heeft een verleden als marketing professional in de technologiesector. Ze is altijd geboeid geweest door de nieuwe mogelijkheden die technologie aanreikt. In haar vrije tijd was ze reeds bezig met juweelontwerp. De komst van 3D-printing was de aanzet om beide fascinaties samen te brengen.
OLA wordt momenteel in een vijftigtal winkels verkocht, verspreid over 10 landen waaronder Duitsland, Frankrijk, Italië, Japan en Rusland. Verkooppunten zijn onder meer Centre Pompidou (Parijs), La Pedrera/Gaudi Museum (Barcelona), MAK Museum (Wenen), Mudam Museum (Luxemburg) en het Louisiana Museum of Modern Art (Humlebæk, Denemarken).

Datum
Zaterdag 30 mei 2015 van 11 tot 17 uur
Locatie
Viltstad, Hovesesteenweg 59, 2530 Boechout
Websites
www.olajuwelen.be
www.etsy.com/shop/viltstad
Facebook
www.facebook.com/OlaJewelry
www.facebook.com/welkominviltstad 
Contact
Ina Suffeleers – 0495 59 02 32
info@olajewelry.com
welkom@viltstad.be

Bron: UiTinVlaanderen.be

 

Viltstad, OLA Jewelry
Toon kaartViltstad Boechout
Hovesesteenweg 59
2530 Boechout 
za 30/05/15 van 11:00 tot 17:00 
gratis 
www.facebook.com/events/6231655211518...
 

21:08 Gepost door Viltstad | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.