19/04/2013

Stay creative

33 things.jpg
Op nummer 2!
Met een uniek Viltstadexemplaar natuurlijk :)

_DSC4527.jpgOrigineel én handig notitieboek, schetsboek, (reis-)dagboek...


Vind jij 't ook zo heerlijk om een notitieboekje op zak te hebben voor snelle schetsen, kleine impressies of to-do-lijstjes, maar heb je er een hekel aan dat het zo beduimeld geraakt in je jas- / broekzak of schoudertas?
Hiervoor ontwierpen we een handig notitieboekje met lederen cover. Je boekje zit niet alleen goed beschermd, het is ook nòg veel leuker om mee te nemen.

_DSC4524.jpg_DSC4519.jpg 

Op druilerige dagen zoals deze duiken wij met plezier met ons hoofd in de materialenkast op zoek naar boekbinderslinnen en lijm. 

Voeg daarbij een stapeltje al ingebonden notitieboekjes, die op een van de vele, lange winteravonden al eigenhandig voorzien werden van een cover in leer. 
Zwartgrijs leder met de structuur van een textielweefsel dat er in geprint zit. (Gevonden op een materialenbeurs voor schoenmakers en lederbewerkers ;) Op slag verliefd op het vel! 

De kaft sluit met een bronskleurige, metalen drukknoop. Het boekje zelf telt ongeveer 70 pagina's effen wit (ongelijnd) papier, ingebonden in bruin kraft. 

_DSC4525.jpg

Een kleine stapel boekjes dus; bijna klaar. Ontbreekt alleen nog een leuke binnenbekleding. Niks zo ideaal als Italiaans of Japans papier met een leuke print hiervoor.

Voilà, afgewerkt ziet het er zo uit:

notebook.jpg

A6-formaat  - 11 bij 15 cm ongeveer - 1 cm dik

Te koop in onze online shop: https://www.etsy.com/listing/129691538/lederen-notitieboek-reisdagboek

En nu creëren maar!


  

17:55 Gepost door Viltstad | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.